Yeni: Müşterileriniz artık paketinin nerede olduğunu sizin mağaza adınızla açılan bir sayfadan görebiliyor.Göz atın →

Kaldırılmış eski bağlantılar yeniden bağlanmayı engellemiyor

Bir Etsy mağazası daha önce başka bir hesaba bağlanıp sonra kaldırıldıysa, yeniden bağlarken "başka hesaba bağlı" uyarısı çıkabiliyordu. Artık yalnız hâlâ etkin olan bir bağlantı engel oluyor.

Mağazalar sayfasında Etsy'ye bağlan düğmesiyle bir mağazayı bağlarken, o mağazanın geçmişte kaldırılmış bir bağlantı kaydı varsa işlem "başka hesaba bağlı" uyarısıyla durabiliyordu.

Düzeltme

  • Bağlantısı kesilmiş, kaldırılmış eski kayıtlar artık yeni bağlantıyı engellemez.
  • Aynı Etsy mağazası şu anda başka bir hesapta etkin olarak bağlıysa uyarı eskisi gibi çıkar. Bu, bir mağazanın habersizce iki hesaptan yönetilmesini önler.
İlgili özellikSatış kanalı: Etsy

Bütün güncelleme notları

Ücretsiz başla